Elektriker Strängnäs

Magnus El AB – elektriker Strängnäs

Vi satsar på SÄKRA ELARBETEN HÅLLBARA LÖSNINGAR

Befinner du dig i Strängnäs och behöver hjälp av en elektriker? Välkommen till Magnus El AB – din pålitliga partner inom elbranschen. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa eltjänster som möter dina behov och överträffar dina förväntningar. Vår målinriktade inställning och fokus på kvalitativa resultat har gjort oss till ett förtroendeingivande val för våra kunder.

Elektriker Strängnäs

VILKA vi är

Magnus El AB är ett etablerat elföretag med många års erfarenhet inom branschen. Våra elektriker är välutbildade och har en bred expertis inom diverse elarbeten. Vi brinner för att leverera elektrikertjänster av högsta kvalitet och har byggt en stark rykte för vår pålitlighet och professionalism.

Elektriker Strängnäs

Vad vi gör

Med bred expertis arbetar vi med det mesta inom branschen. Vi strävar alltid efter kvalitativa resultat i allt vi gör. Våra elektriker är noga med att uppfylla höga standarder och säkerhetskrav vid varje projekt. När du väljer Magnus El AB kan du vara säker på att du får en elektrikertjänst av högsta kvalitet.

Elektriker Strängnäs

Våra tjänster

Vi på Magnus El AB erbjuder ett omfattande utbud av tjänster inom elarbeten. Våra tjänster omfattar allt från installation av belysning, eluttag och elnät till felsökning och arbete med laddboxar. Vi har även expertis inom elinstallationer för om- och nybyggnationer. Oavsett ditt behov kan du lita på oss för att leverera pålitliga och effektiva arbeten. Läs mer om oss här.

Laddbox

Vi erbjuder installation och service av laddboxar för elbilar. Oavsett vilken hjälp du behöver kan vi hjälpa dig med att säkerställa att du har en pålitlig och effektiv laddstation. Vår expertis omfattar allt från rådgivning om rätt laddbox för dina behov till professionell installation och underhåll.

Elinstallation

Vårt team av elektriker är experter på elinstallationer. Vi tar hand om allt från att dra elledningar till installation av eluttag, belysning och apparater. Oavsett om du behöver elektriska installationer i ditt hem, kontor eller industriella lokaler, ser vi till att arbetet utförs enligt branschstandard.

Elservice & felsökning

Vi är erfarna när det gäller elservice och felsökning. Om du upplever elektriska problem eller behöver underhåll av ditt elsystem, kan du lita på oss. Vi diagnostiserar problemet noggrant och erbjuder pålitliga lösningar för att säkerställa att ditt elsystem fungerar korrekt och säkert.

Ny- & Ombyggnation

Vid nybyggnation eller renoveringar är vårt team redo att hantera alla dina elbehov. Vi arbetar för att säkerställa att elsystemet integreras smidigt i ditt projekt. Oavsett om det handlar om elinstallation eller uppgradering av befintliga elsystem, kan vi hjälpa dig.

Magnus El AB

Hammarvägen 12, 647 30 Mariefred
073-660 47 57